Tervetuloa mukaan Kasvistieto Oy:n tietoverkkoon. Liittymällä mukaan saat muun muassa:

1. Ajankohtaista markkinatietoa:

Tuotteiden vaihtelevat hinnat lisäävät epävarmuutta hinnoittelussa. Luonnonvarakeskuksen tilastojen avulla voit selvittää, mikä on puutarhatuotteittesi vertailukelpoinen hinta ostajan laiturissa. Tämä helpottaa myynnin ja hintojen ennustettavuutta.

2. Tilastotietoja eri tuotteista:

Voit seurata helposti eri tuotteiden historiatilastoja tietokannastamme, tai tuoreimpia tilastoja Luonnonvarakeskuksen Maatalous- ja puutarhatuotteiden tuottajahinnat tilastosta. Tämä auttaa tuotannon suunnittelussa ja samalla antaa osviittaa markkinoiden erilaisista trendeistä. Tietokannassamme on jopa yli 50 tuotteen hintatiedot ja Luken tilastoissa 25 keskeisimmän puutarhatuotteen tiedot.

3. Tuet mahdollisimman oikeiksi:

Kasvistieto Oy on Suomen ainoa yritys, joka huolehtii tukilaskelmien hintatietojen toimittamisesta viranomaisille. On siis erityisen tärkeää, että mahdollisimman monen viljelijän hintatiedot saadaan päätöksenteon tueksi sekä laskelmien pohjaksi, jotta koko vuoden keskihinta olisi mahdollisimman oikea.

4. Yhteistyö viranomaisten kanssa:

Kasvistieto Oy on toiminut perustamisestaan asti, vuodesta 1995, tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Kasvistieto Oy:n tuottamia hintatietoja käytetään mm. kansainvälisen ja kansallisen päätöksenteon tueksi.

 

Miten mukaan?

Mikäli tuotat tai pakkaat puutarhatuotteita, voit olla meihin yhteydessä:

Toimitusjohtaja Heidi Wirtanen, email. heidi.wirtanen@hmlry.fi, puh: 040 550 0762 (även på svenska)

Asiantuntija Tomi Pousi, email: tomi.pousi@hmlry.fi, puh: 040 552 2717